Offerte
Binnen 60 min.
Contact
Offerte aanvragen
Volgende >
< Vorige
Aanvragen
Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan met uw aanvraag. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.
< Vorige
Contact opnemen
Volgende >
< Vorige
Verzenden
Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan met het versturen van uw bericht. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.
< Vorige
 
Het vertaalbureau in Alkmaar voor een perfecte vertaling
Offerte aanvragen

Vertaalbureau Alkmaar: vertalingen met kwaliteit en laag geprijsd

Uw teksten in handen van professionele vertalers

Op zoek naar een vertaalbureau in Alkmaar of in Noord-Holland? Als professioneel online vertaalbureau leveren wij vertalingen in Nederland van allerlei soorten teksten vanuit en naar diverse talen. Dat doen we al jaren voor bedrijven, overheid en andere organisaties in Alkmaar en omstreken. Maar ook als particuliere klant kunt u bij ons vertaalbureau in Alkmaar terecht. U hebt altijd persoonlijk contact met een accountmanager die de juiste vertaler selecteert voor uw vertaling.

Bel Mij Terug
Op werkdagen binnen 30 minuten.
Uw telefoonnummer wordt verzonden.
Wij hebben uw telefoonnummer ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.

Onze vertalers

Als online vertaalbureau in Alkmaar werken wij met vertalers over de hele wereld. Directvertalen.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren, deskundige vertalers die uw teksten vertalen. Door het unieke specialisatieprofiel van iedere vertaler in ons netwerk met uw project te vergelijken, koppelen we de juiste vertaler aan de juiste job. Zo kunt u ervan op aan dat de juiste vertaler aan uw tekst werkt.

Contracten of algemene voorwaarden

Juridische teksten vertalen

De vertaling van uw overeenkomst, contract of leveringsvoorwaarden is bij ons vertaalbureau in Alkmaar in goede handen. Juridische vertalingen vormen onze specialiteit.

Een vertaalde website scoort beter!

Verhoog uw online bereik

Uw website vormt een onmisbaar instrument in de communicatie met uw klanten. Met een vertaalde website bereikt u een grotere markt en trekt u internationale klanten aan.

Brochures en productbeschrijvingen

Marketingteksten vertalen

Heeft u een vertaling van uw marketingtekst nodig? Woordkeuze en stijl zijn belangrijk in uw brochure of productfolder. Ons vertaalbureau in Alkmaar geeft u graag advies.

Waarom Directvertalen.nl?

9 redenen om voor Directvertalen.nl als vertaalbureau in Den Haag te kiezen

Persoonlijk contact

Vanaf het begin van het project heeft u contact met een deskundige accountmanager als vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Op tijd

Veel projecten lopen vaak uit. We leveren uw vertaling daarom op tijd. Dan kunt u daar in ieder geval van op aan.

Professionele vertalers

Hobbyisten genoeg die voor een appel en een ei een tekst vertalen. De vertalers met wie wij werken zijn professionals met jarenlange ervaring.

Scherp geprijsd

Prijs en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Op zoek naar een vertaling tegen een scherpe prijs? Dan zit u bij ons vertaalbureau in Alkmaar goed.

Tevreden klanten

We zijn trots dat ruim 98% van onze klanten tevreden is over onze dienstverlening. We blijven echter streven naar 100% tevredenheid.

Onderdeel van Scriptware

Wij zijn een online vertaalbureau. Wanneer dat nodig is maken we gebruik van de kennis van ons ISO-gecertificeerd moederbedrijf.

Direct contact

Vul uw telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We geven graag antwoord op al uw vertaalvragen.

Helder

We houden vertaalzaken graag simpel en overzichtelijk. Er zijn geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Niet goed, geld terug

We stellen alles in staat om u een goede vertaling te leveren. Als u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

Start uw vertaling bij Directvertalen.nl! Offerte aanvragen

Officiële en gecertificeerde vertalingen

Beëdigde vertaling met stempel

Als professioneel vertaalbureau leveren wij officiële vertalingen in allerlei talen, ook wel beëdigde vertalingen genoemd. Deze vertalingen worden gemaakt door een beëdigd vertaler. Directvertalen.nl is daarom ook uw beëdigd vertaalbureau in Alkmaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat kost een vertaling?

De prijs van een vertaling is afhankelijk van een aantal factoren zoals de omvang van een tekst, het onderwerp en de gewenste levertijd. Neem contact op met ons voor een exacte prijsopgave.

Welke betalingsmethoden ondersteunen jullie?

U kunt van de meeste gangbare betalingsmiddelen gebruikmaken zoals iDeal, Paypal en creditcard. Uiteraard kunt u ook via een overschrijving betalen. Daarnaast is het mogelijk om uw betaling vanuit het buitenland over te maken.

Ik zie vertaalbureau's met lagere tarieven, hoe kan dat?

We zijn er van overtuigd dat we hele scherpe tarieven bieden voor vertalingen die door professionele vertalers met een vertaalopleiding zijn gemaakt. Het kan ongetwijfeld goedkoper wanneer mensen als hobbyist proberen bij te beunen.

 

Naar welke talen vertalen jullie?

We vertalen vanuit en naar veel verschillende talen. Er zijn dus heel wat talencombinaties mogelijk. De meest voorkomende talen zijn voor ons de talen binnen de Europese Unie aangevuld met enkele Aziatische talen.

Moet ik vooraf betalen?

Ja, voordat we aan de slag gaan om uw tekst te vertalen, is een betaling vereist. U ontvangt een factuur die u eenvoudig online kunt betalen. Zakelijke klanten hoeven na de eerste opdracht niet meer vooraf te betalen.

Kan ik een tekst in meerdere talen tegelijk laten vertalen?

Ja, dat kan. Voor ons is het maar een klein beetje meer werk om dezelfde tekst in meerdere talen tegelijk te vertalen. Daarnaast gelden er vaak aantrekkelijke kortingen voor de vertaling van een tekst in meerdere talen.