Offerte
Binnen 60 min.
Contact
Offerte aanvragen
Volgende >
< Vorige
Aanvragen
Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan met uw aanvraag. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.
< Vorige
Contact opnemen
Volgende >
< Vorige
Verzenden
Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan met het versturen van uw bericht. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.
< Vorige
 

Nederlands vertaalbureau met professionele vertalers

Al uw teksten naar en vanuit Nederlands vertalen - goed, snel en goedkoop

Directvertalen.nl verzorgt al jarenlang vertalingen voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Wij vertalen diverse soorten teksten, van commerciële marketingbrochures en juridische contracten tot technische handleidingen en beleidsplannen. We leveren ook beëdigde vertalingen. Welke tekst u ook vertaald wilt hebben: u krijgt van ons een kwaliteitsvertaling, snel geleverd en aantrekkelijk geprijsd. En uiteraard kunt u daarbij rekenen op onze betrouwbare service en betrokkenheid. Directvertalen.nl biedt meer dan alleen een vertaling. Bent u benieuwd naar de kosten voor een vertaling naar het Nederlands? Vul het aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel Mij Terug
Op werkdagen binnen 30 minuten.
Uw telefoonnummer wordt verzonden.
Wij hebben uw telefoonnummer ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.

Contracten of algemene voorwaarden

Juridische tekst in het Nederlands

Het maakt voor ons geen verschil of u een overeenkomst, contract, algemene voorwaarden of leveringsvoorwaarden naar of vanuit het Nederlands wilt laten vertalen. Het vertalen van juridische documenten is een van onze specialiteiten.

Een vertaalde website scoort beter

Uw online bereik vergroten en omzet verhogen

Uw website is inmiddels een onmisbaar instrument geworden voor de communicatie met klanten. Als u uw website laat vertalen, kunt u een nog grotere markt bereiken, zelfs internationaal.

Marketingteksten vertalen: een vak apart

Brochures, folders en catalogi

Een commerciële brochure of productfolder vertalen? Woordkeuze en stijl zijn belangrijk. Hoe regel je een dergelijke vertaling? Directvertalen.nl geeft u graag advies.

Onze vertalers Nederlands

Directvertalen.nl heeft een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers die uw teksten naar het Nederlands vertalen. Van elke vertaler heeft Directvertalen.nl een profiel vastgelegd met vaardigheden en specialisaties. Door profielen van uw project en de vertaler met elkaar te matchen, zijn we in staat om de juiste vertaler Nederlands voor uw tekst te vinden.

Waarom Directvertalen.nl?

9 redenen om voor Directvertalen.nl te kiezen

Persoonlijk contact

Een vriendelijke en kundige accountmanager als vast aanspreekpunt, van de aanvang tot het einde van het project. Wel zo gemakkelijk en vooral altijd duidelijk.

Op tijd

Er zijn al genoeg werkzaamheden die uitlopen. Wij leveren uw Nederlandse vertaling daarom op tijd. Dan weet u dat in ieder geval zeker.

Professionele vertalers

Er zijn genoeg hobbyisten die voor een appel en een ei een tekst proberen te vertalen. Onze vertalers zijn professionals en vertalen omdat het hun beroep is.

Scherp geprijsd

Als u op zoek bent naar een professionele vertaling Nederlands met kwaliteit, en tegen een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevreden klanten

Ruim 98% van onze klanten is tevreden over onze dienstverlening. Daar zijn we uiteraard trots op, maar Directvertalen.nl blijft streven naar 100%.

Onderdeel van Scriptware

Directvertalen.nl is een online vertaalbureau en maakt waar nodig gebruik van de kennis en vertaaltools van ons moederbedrijf, vertaalbureau Scriptware.

Direct contact

Vul uw telefoonnummer in, dan neemt Directvertalen.nl zo snel mogelijk contact met u op. We geven graag antwoord op al uw vertaalvragen.

Helder

We houden vertaalzaken graag simpel en overzichtelijk, ook voor uw vertaling Nederlands. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Niet goed, geld terug

Wij stellen alles in staat om u een goede Nederlandse vertaling te leveren. Maar als u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

Start uw vertaling bij Directvertalen.nl! Offerte aanvragen

Officiële en gecertificeerde vertalingen

Beëdigde vertalingen met stempel

Wij verzorgen 'officiële Nederlandse vertalingen' ook wel beëdigde Nederlandse vertalingen genoemd die door een bij de rechtbank geregistreerd beëdigd vertaler is gemaakt.

FAQ

Veelgestelde vragen

Left
 
Right