Offerte
Binnen 60 min.
Contact
Offerte aanvragen
Volgende >
< Vorige
Aanvragen
Wij hebben uw aanvraag ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan met uw aanvraag. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.
< Vorige
Contact opnemen
Volgende >
< Vorige
Verzenden
Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan met het versturen van uw bericht. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.
< Vorige
 
Het vertaalbureau voor een perfecte Engelse vertaling
Offerte aanvragen

Vertaalbureau Engels voor zakelijke en particuliere vertalingen

Professionele Engelse vertalingen tegen scherpe tarieven

Directvertalen.nl levert al jarenlang Engelse vertalingen voor de overheid, bedrijven en particulieren. We vertalen diverse soorten teksten, van technische handleidingen en beleidsplannen tot marketingbrochures en juridische contracten. Daarnaast leveren we ook beëdigde Engelse vertalingen. Wat u ook vertaald wilt hebben; u krijgt van vertaalbureau Directvertalen.nl een kwaliteitsproduct. Bovendien kunt u rekenen op snelle levering van uw Engelse vertaling en een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze service en betrokkenheid leveren we meer dan alleen een vertaling.

Bel Mij Terug
Op werkdagen binnen 30 minuten.
Uw telefoonnummer wordt verzonden.
Wij hebben uw telefoonnummer ontvangen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw of bel ons op 0800 2244 000.

Contracten of algemene voorwaarden

Juridische teksten in het Engels vertaald

We draaien onze hand niet om voor een Engelse vertaling van een overeenkomst, contract of document met leveringsvoorwaarden. Juridische vertalingen vormen onze specialiteit.

Scoor beter met een Engelse website

Maximaliseer uw online bereik en omzet

Uw website vormt een onmisbaar instrument in de communicatie met uw klanten. Met een vertaalde website naar het Engels bereikt u een grotere markt en trekt u internationale klanten aan.

Marketingteksten vertalen: een vak apart

Productbeschrijvingen, flyers, brochures

Heeft u een Engelse vertaling van uw marketingcontent nodig? Woordkeuze en stijl zijn belangrijk als het gaat om uw brochure of productfolder. Wij geven u graag advies.

Onze vertalers Engels

Directvertalen.nl beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren, deskundige vertalers die uw teksten naar het Engels vertalen. Door het unieke specialisatieprofiel van iedere vertaler in ons netwerk met uw project te vergelijken, koppelen we de juiste vertaler aan de juiste job. Zo kunt u ervan op aan dat de juiste vertaler Engels aan uw tekst werkt.

Waarom Directvertalen.nl?

9 redenen om voor Directvertalen.nl te kiezen

Persoonlijk contact

Vanaf het begin van het project tot en met de oplevering van uw Engelse vertaling heeft u contact met een deskundige accountmanager.

Op tijd

Er zijn al genoeg projecten die uitlopen. We leveren uw vertaling naar het Engels daarom op tijd. Dan kunt u daar in ieder geval van op aan.

Professionele vertalers

Hobbyisten genoeg die voor een appel en een ei een tekst proberen te vertalen. De vertalers Engels met wie wij werken zijn professionals.

Scherp geprijsd

Prijs en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Als u op zoek bent naar een professionele vertaling Engels tegen een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevreden klanten

We zijn trots dat ruim 98% van onze klanten tevreden is over onze dienstverlening. Bij Directvertalen.nl blijven we echter streven naar 100% tevredenheid.

Onderdeel van Scriptware

Wij zijn een online vertaalbureau. Wanneer dat nodig is maken we gebruik van de kennis en vertaaltools van ons ISO-gecertificeerd moederbedrijf.

Direct contact

Vul uw telefoonnummer in, dan neemt Directvertalen.nl zo snel mogelijk contact met u op. We geven graag antwoord op al uw vertaalvragen.

Helder

We houden vertaalzaken graag simpel en overzichtelijk, ook voor uw vertaling Engels. Er zijn geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Niet goed, geld terug

We stellen alles in staat om u een goede vertaling te leveren. Als u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

Laat uw tekst naar het Engels vertalen door Directvertalen.nl! Offerte aanvragen

Officiële en gecertificeerde vertalingen

Beëdigde Engelse vertaling met stempel

We leveren officiële vertalingen in het Engels, ook wel beëdigde vertalingen genoemd. Deze vertalingen worden gemaakt door een vertaler die is beëdigd in de rechtbank.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat kost een vertaling Engels?

De prijs van een Engelse vertaling is afhankelijk van een aantal factoren zoals de omvang van een tekst, het onderwerp en de gewenste levertijd. Neem contact op met Directvertalen.nl voor een exacte prijsopgave.

Welke betalingsmethoden ondersteunen jullie?

U kunt van de meeste gangbare betalingsmiddelen gebruikmaken zoals iDeal, Paypal en creditcard. Uiteraard kunt u ook via een overschrijving betalen. Daarnaast is het mogelijk om uw betaling vanuit het buitenland over te maken.

Ik zie vertaalbureau's met lagere tarieven, hoe kan dat?

We zijn er van overtuigd dat we hele scherpe tarieven bieden voor vertalingen die door professionele vertalers met een vertaalopleiding zijn gemaakt. Het kan ongetwijfeld goedkoper wanneer mensen als hobbyist proberen bij te beunen.

 

Naar welke talen vertalen jullie?

We vertalen vanuit en naar veel verschillende talen. Er zijn dus heel wat talencombinaties mogelijk. De meest voorkomende talen zijn voor ons de talen binnen de Europese Unie aangevuld met enkele Aziatische talen.

Moet ik vooraf betalen?

Ja, voordat we aan de slag gaan om uw tekst naar het Engels te vertalen, is een betaling vereist. U ontvangt een factuur die u eenvoudig online kunt betalen. Zakelijke klanten hoeven na de eerste opdracht niet meer vooraf te betalen.

Kan ik een tekst in meerdere talen tegelijk laten vertalen?

Ja, dat kan. Voor ons is het maar een klein beetje meer werk om dezelfde tekst in meerdere talen tegelijk te vertalen. Daarnaast gelden er vaak aantrekkelijke kortingen voor de vertaling van een tekst in meerdere talen.